Praktische spiritualiteit voor mensen van deze tijd

C_woning

Op creatieve en speelse wijze worden je gasten ontvangen en welkom geheten. Daarna worden ze door het huis heen geleid en kunnen er bijvoorbeeld verschillende thema’s verbonden worden aan de verschillende kamers. Bijvoorbeeld in de badkamer kunnen de gasten een tip ter ontspanning op schrijven.

Na de rondleiding verzamelen we in de huiskamer of in de tuin, als het mooi weer is en dan sta jij zelf centraal, te midden van jouw dierbaren, zodat zij jou als het ware welkom heten op je nieuwe plek!

We staan stil bij het betrekken van deze woning, dat het een plek mag zijn waar je kunt groeien en jou en mogelijk je werk of je gezinsleven of het samenzijn met vrienden tot bloei kunt brengen.

Deze speciale housewarming wordt samen met de ritueelbegeleider voorbereid. Willemijn kan afstemmen op de woning en de windrichtingen en suggesties geven om deze te verlevendigen en indien nodig, oude energie van vorige bewoners uit het huis te verwijderen.

Door op deze bewuste en vrolijke manier je huis te betrekken, kun je een goede start maken! Voor je gasten kan dit een warm welkom zijn in jouw huis. Het is meer dan een borrel met een lekker hapje, het is de kracht proeven van het samenzijn.