Praktische spiritualiteit voor mensen van deze tijd

InRitual is verhuisd

Adres van de praktijk:

Rembrandtlaan 25
1399 VJ Muiderberg

tel. 0294-237 702

 

InRitual wordt geleid door drs Willemijn Jonkers.

Tijdens mijn studie theologie en de opleiding tot predikant kwam ik in contact met de opleiding Psycho-Spirituele Geneeswijzen, die een welkome ervaringsgerichte aanvulling was op mijn academische vorming. Op deze opleiding heb ik geleerd met energie te werken en mijn zielspad met behulp van heldere waarneming vorm te geven. Op een gegeven moment heb ik besloten mij ook op genezingsprocessen van anderen te richten en mijn intuïtieve kwaliteiten hiervoor in te zetten. Sinds 2000 voer ik mijn eigen praktijk, InRitual.

dio o liberta-1164

Naast het geven aurareadings en healings bestaat mijn werk uit het begeleiden en leiden van eigentijdse rituelen, alsmede het geven van spiritueel-psychologisch onderricht.

Daarnaast ben ik als theoloog werkzaam als voorganger, pastoraal werker en jongerenwerker in diverse kerkelijke gemeenten en deed ik ervaring op in lichaamsgerichte therapie, stemwerk en yoga.

In 2006-2007 volgde ik de opleiding tot coach van Piet Weisfelt om alle kennis uit hart en hoofd nog meer down to earth te brengen en lijfwerk te kunnen combineren met het subtiele energiewerk.

In mijn werk tracht ik oude en nieuwe vormen van spiritualiteit met elkaar te verbinden tot een krachtig geheel en wil ik mensen contact laten maken met hun bestemming en de liefdevolle hulp die daarbij beschikbaar is.

Kenmerken van mijn aanpak zijn vertrouwen en humor, zorgvuldigheid en een concrete vertaling van spirituele inspiratie naar het aardse, dagelijkse leven.