Praktische spiritualiteit voor mensen van deze tijd

InRitual is verhuisd

Adres van de praktijk:

Rembrandtlaan 25
1399 VJ Muiderberg

tel. 0294-237 702

 

Inritual verzorgt voor uw bedrijf, organisatie of instelling een bijzonder consult, namelijk een reading van uw organisatie aan de hand van uw mission statement en doelstellingen.

B_bedrijfsreading

Er wordt met behulp van heldere waarneming op organisatie niveau gekeken naar het functioneren van de opdracht van uw bedrijf in de praktijk. U krijgt te horen op welke punten uw organisatie gezond en sterk is en op welke punten deze mogelijk verzwakt is en hoe die aan te pakken.

Er wordt, indien gewenst, zowel gekeken naar het geheel van alle leidinggevenden, medewerkers en gebouw(en) als ook naar aparte afdelingen of bijvoorbeeld het managementteam.

Een bedrijfsreading maakt transparant wat er aan eventueel onaangesproken potentieel is en hoe u dit kan mobiliseren, zodat de opdracht van uw organisatie volledig uit de verf kan komen en het rendement en het werkklimaat verbeterd kunnen worden.

Als voordeel van een bedrijfsreading geldt, dat een onafhankelijk en neutraal persoon u een heldere, onomwonden en steunende kijk op uw organisatie kan geven, die vaak net even verder gaat.

U kunt de informatie uit een bedrijfsreading gebruiken bij het opstellen van uw ondernemingsplan, uw jaarverslag, uw visie op de toekomst en bij trainingsdagen.

Voor verdere informatie en prijsopgave, neemt u gerust contact op met InRitual, 0294 – 237702.